ファミリービザの更新申請書類(2007年9月現在)

ルーマニアは、2007年EU加盟後、ファミリービザの滞在期間が5年になりました。必要書類もかなり少なくなりました。申請費も7RON +1RONの収入印紙これだけです。約390円です。

申請から1ヶ月後の受け取りです。


必要書類(ルーマニア語)

-docmentul de trecere a frontierei de stat;

-certificatul de casatorie (emis sau transcris) sau ,dupa caz,dovada legaturii de rudenie;

-declaratia solicitantului autentificata,din care sa rezulte ca nu exista o stare de bigamie sau poligamie;

-declaratia autentificata a cetateanului raman ca va asigura cazarea membrului de familie - cetatean strain - pe perioada sederii acestuia pe teritoriul Romaniei;

-asigurare sociala de sanatate - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate;

-adeverinta medicala din care sa rezulte ca nu sufera de boli care sa puna in pericol sanatatea publica

-o fotografie recenta

-Taxe:
7RON contravaloarea cartii de rezidenta(TREZORERIE);

1RON timbru fiscal.

Nota:cartea de rezidenta temporara va avea valabilitatea de 5 ani.




ルーマニアの音 エントリー

  1. 国際結婚は両国に届け出る必要があります
  2. ファミリービザの更新申請書類(2007年9月現在)
  3. 2007年日本に招聘して日本で結婚した方のサイト
  4. ブカレスト3区の役所への提出書類から2006年版追記
  5. ロマンの役所への提出書類から2006年版
  6. ルーマニア滞在ビザ情報
  7. メール頂きました2004年版
  8. 実際に結婚した方からのメールより
  9. 実際に結婚した方からのメールより
  10. 私たちがした方法2000年
にほんブログ村 海外生活ブログ ルーマニア情報へ
昨日 今日